Leder du efter en dygtig og pålidelig skorstensfejer, så er Skorstensfejermester Lars Michelsen det oplagte valg. Vores erfarne skorstensfejere er specialiserede i at rense alle former for skorstene og kan foretage alle former for rensning og vedligeholdelse. Skorstensfejer Michelsen I/S er din lokale skorstensfejer på Østfyn.

Trænger din skorsten til et tjek og en omgang rengøring? Skorstensfejermester Lars Michelsen tilbyder alle former for skorstensfejning på hele Østfyn. Vi er stolte medlemmer af Skorstensfejerlauget, som er din garanti for godt håndværk og god kvalitet. Vores medarbejdere er veluddannede og udfører et godt håndværk, så du sikrer dig en høj kvalitet.

Læs mere om os

Vi tager hånd om din skorsten

Skorstensfejermester Lars Michelsen tilbyder fejning og rengøring af alle typer af skorstene - uanset om du er boligejer, feriehusejer eller en virksomhed. Vi renser ikke kun din skorsten, men tilbyder også vejledning om dit brændselsfyr og fyringsøkonomi. Vi tilbyder desuden rensning og rengøring af tagrender og ventilationsanlæg - til glæde for dig og dine naboer i området. Vi renser alle former for ildsteder, energimålinger på oliefyr, samt montering af foringer i eksisterende skorstene. 

Er det tid til skorstensfejning? Få konkurrencedygtige priser og kvalitet

Hos Skorstensfejermester Lars Michelsen er vi altid klar til at levere en god service, når vi kommer forbi dig og tager hånd om din skorsten. Vi er meget fleksible og prøver så vidt muligt at tilpasse vores tidsplan efter dine ønsker. Vores priser på skorstensfejning er konkurrencedygtige. Vi er altid klar med et uforpligtende tilbud på skorstensfejning hos dig.

Vi går højt op i kvalitetsmaterialer og veludført arbejde, så du får det bedste resultat. Vi kan også vejlede dig hvordan du selv forebygger og renser din skorsten. Vi har hjulpet utallige boligejere med at rense deres skorsten i Ringe, Nyborg, Svendborg og på Langeland.

Pris på skorstensfejer

Du er altid velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar ved telefonen, for at hjælpe dig med vejledning eller priser. Vi forsøger at være fleksible, så vi kan tilpasse vores arbejde efter dine behov og ønsker. Du kan ringe til os på 21 47 37 53, eller sende os en mail på michelsen@skorstensfejeren.dk. Du er også altid mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular.