Skorstensfejer i Gl. Nyborg, Gl. Ørbæk og Gl. Gudme kommuner

Leder du efter en dygtig og pålidelig skorstensfejer, så er Skorstensfejermester Lars Michelsen det oplagte valg. Vores erfarne skorstensfejere er specialiserede i at rense alle former for skorstene og kan foretage alle former for rensning og vedligeholdelse. Skorstensfejer Michelsen I/S er din lokale skorstensfejer på Østfyn.

Trænger din skorsten til et tjek og en omgang rengøring? Skorstensfejermester Lars Michelsen tilbyder alle former for skorstensfejning på hele Østfyn. Vi er stolte medlemmer af Skorstensfejerlauget, som er din garanti for godt håndværk og god kvalitet. Vores medarbejdere er veluddannede og udfører et godt håndværk, så du sikrer dig en høj kvalitet.

Læs mere om os

Vi tager hånd om din skorsten

Skorstensfejermester Lars Michelsen tilbyder fejning og rengøring af alle typer af skorstene - uanset om du er boligejer, feriehusejer eller en virksomhed. Vi renser ikke kun din skorsten, men tilbyder også vejledning om dit brændselsfyr og fyringsøkonomi. Vi tilbyder desuden rensning og rengøring af tagrender og ventilationsanlæg - til glæde for dig og dine naboer i området. Vi renser alle former for ildsteder, energimålinger på oliefyr, samt montering af foringer i eksisterende skorstene. 

Kvalitetsservice og konkurrencedygtige priser

Hvorfor vælge Skorstensfejermester Lars Michelsen? Vi er kendt for vores høje kvalitet og pålidelighed. Vi sørger for altid at levere en god service, og overholder alle de pågældende krav. Vi bestræber os på at være meget fleksible og kan tilpasse vores tidsplan efter dine behov og ønsker. 
Vores priser er konkurrencedygtige og vores priser er fair og gennemsigtige. Vi har stort fokus på kundeservice og sætter en ære i at behandle vores kunder med venlighed. Vi står altid klar til at vejlede eller besvare eventuelle spørgsmål. 

Pris på skorstensfejer

Du er altid velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar ved telefonen, for at hjælpe dig med vejledning eller priser. Vi forsøger at være fleksible, så vi kan tilpasse vores arbejde efter dine behov og ønsker. Du kan ringe til os på 21 47 37 53, eller sende os en mail på michelsen@skorstensfejeren.dk. Du er også altid mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular.