Husk at få renset dine tagrender

Skorstensfejermester Lars Michelsen tilbyder professionel rensning af dine tagrender, i områderne Nyborg, Svendborg, Ringe og Odense. Vi har mange års erfaring i branchen og har hjulpet mange glade kunder. Vores medarbejdere er dygtige og specialister til at udføre vores services. 

Hvorfor er det vigtigt at få renset tagrender? 

Vi fjerner blade, snavs og andet affald fra dine tagrender. Vi sørger også for at kontrollere om dine tagrender er tætte, om der er revner eller skader, som skal repareres. Vi udfører både vores opgaver for private og virksomheder. Vi tilbyder bl.a. også skorstensfejning og ventilationsrens. Det er vigtigt at rense og efterse sine tagrender på bolig og bygninger, for at undgå problemer og skader. 

Fordele ved at få renset tagrender

  • Forebyggelse af oversvømmelse: Når tagrenderne er fyldt med blade og snavs, kan vandet ikke løbe frit ned i nedløbsrøret. Det kan medføre oversvømmelse af tag, skader på loft, vægge og gulve. 
  • Beskyttelse af tagets overflade: Stoppede tagrender kan medføre oversvømmelse af tagrender og skade tagets overflade. Det kan i sidste ende medføre en stor udskiftning af taget. 
  • Forhindre skader på fundamentet: Hvis vandet fra tagrenden ikke kan løbe korrekt væk, kan det samle sig omkring fundamentet og forårsage skader. 
  • Forebyggelse af skadedyr og insekter: En tagrende fuld af blade og snavs, kan tiltrække skadedyr og insekter som fx mus, rotter og myrer. Det kan medføre stank og risiko for sygdomme. 

Pris på rens af tagrender

Der er mange gode grunde til at få renset og efterset sine tagrender regelmæssigt. Det er en opgave, som bør tages alvorligt. Skorstensfejermester Lars Michelsen er veluddannede og arbejder professionelt. Vi har det korrekte udstyr og værktøj til at løse vores opgaver. Ved at få renset tagrenderne sikrer du boligen og bygninger bedre mod skader og problemer. Derfor afhænger prisen også meget af omfanget af opgaven og hvor mange meter tagrende du har på dine bygninger.

Du er velkommen til at ringe til os på 21 47 37 53, du kan også sende en mail til michelsen@skorstensfejeren.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt. 

Kontakt os og hør nærmere

Vi kan altid kontaktes på tlf, sms eller mail: