Husk at få renset dine tagrender i tide. Hvis du ikke får renset dine tagrender, kan de med tiden blive fyldte med blade og skidt, hvilket kan resultere i at regnvandet ikke kan ledes korrekt væk fra taget. Det kan i værste fald medføre at regnvand og nedbør løber over tagrenden og ned langs ydermuren. Vand langs ydermuren kan give fugtskader og medføre store omkostninger på sigt. Derfor er det en god ide at få sikret og renset din tagrender med jævne mellemrum.

Skorstensfejermester Lars Michelsen tilbyder professionel rensning af dine tagrender, i områderne Nyborg, Svendborg, Ringe og Langeland. Vi har mange års erfaring i branchen og har hjulpet mange glade kunder. Vi arbejder meget fleksibelt og tilpasser så vidt muligt gerne vores tagrenderensning til dine ønsker.  

Hvorfor er det vigtigt at få renset tagrender? 

Vi fjerner blade, snavs og andet affald fra dine tagrender. Vi sørger også for at kontrollere om dine tagrender er tætte, om der er revner eller skader, som skal repareres. Vi udfører både vores opgaver for private og virksomheder. Vi tilbyder bl.a. også skorstensfejning og ventilationsrens. Det er vigtigt at rense og efterse sine tagrender på bolig og bygninger, for at undgå problemer og skader. 

Fordele ved at få renset tagrender

  • Forebyggelse af oversvømmelse: Når tagrenderne er fyldt med blade og snavs, kan vandet ikke løbe frit ned i nedløbsrøret. Det kan medføre oversvømmelse af tag, skader på loft, vægge og gulve. 
  • Beskyttelse af tagets overflade: Stoppede tagrender kan medføre oversvømmelse af tagrender og skade tagets overflade. Det kan i sidste ende medføre en stor udskiftning af taget. 
  • Forhindre skader på fundamentet: Hvis vandet fra tagrenden ikke kan løbe korrekt væk, kan det samle sig omkring fundamentet og forårsage skader. 
  • Forebyggelse af skadedyr og insekter: En tagrende fuld af blade og snavs, kan tiltrække skadedyr og insekter som fx mus, rotter og myrer. Det kan medføre stank og risiko for sygdomme. 

Pris på rens af tagrender

Der er mange gode grunde til at få renset og efterset sine tagrender regelmæssigt. Det er en opgave, som bør tages alvorligt, så du undgår fremtidige store skader og reparationer. Vores medarbejdere er dygtige, og arbejder professionelt og effektivt, så du får det bedste og hurtigste resultat. Ved at få renset dine tagrender, sikrer du at boligen eller bygningen ikke tager skade og får problemer på sigt. Vi har moderne udstyr til at rense tagrender professionelt.

Prisen på tagrenderensning afhænger blandt andet af hvor lang din tagrende er og om den er beskadiget. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på rensning af din tagrende.

Du er velkommen til at ringe til os på 21 47 37 53, du kan også sende en mail til michelsen@skorstensfejeren.dk. Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt. 

Kontakt os og hør nærmere

Vi kan altid kontaktes på tlf, sms eller mail: